In de laatste zes jaar heb ik mijzelf via diverse opleidingen heel goed leren kennen en heb ik zelf een behoorlijke persoonlijke groei doorgemaakt. Toen heb ik ontdekt dat mijn hart bij het coachen van anderen ligt, want ik weet uit ervaring hoe het is om lager in mijn energie te zitten. Ik ben gaan uitzoeken wat ik belangrijk vind en waar ik blij van word. Het is en was een groot cadeau aan mijzelf om daaraan te werken. En dat gun ik jou ook!


Ik leer je beter ja tegen jezelf te zeggen en meer energie bij jezelf te houden. Samen zoeken we uit wat jij echt belangrijk vindt en waar jij blij van wordt.  Ik help je graag om (weer)meer regie te laten ervaren over je eigen leven.


Ik kan goed luisteren, ben open en eerlijk en confronteer je waar nodig. Vooral kijken naar wat er wel mogelijk is, is voor mij een tweede natuur geworden. Oprechtheid, betrouwbaarheid en integer zijn voor mij belangrijke waarden die ook terugkomen in mijn manier van coachen. "Life is not about finding yourself. Life is about creating yourself". George Bernard Shaw

Ervaringen


Ik heb het coachtraject met Angelique als zeer positief ervaren. Ze straalt vertrouwen/openheid uit. Ze is kritisch, goed in het spiegelen en in het bieden van handvatten. Aan jou om daarmee aan het werk te gaan. Het wandelende coachgesprek had op mij een positieve invloed. Dat had ik niet verwacht. 

Karin

------


Ik heb het coachtraject met jou ervaren als ondersteunend en vertrouwd. In een complexe situatie weet je het overzicht te bewaren en multidisciplinair de situatie uiteen te zetten. Daarnaast voel je feilloos aan wie wat nodig heeft. Dit resulteert in een vertrouwensband waarin ik me sterker heb kunnen voelen om te kunnen handelen.

Erwin

----------


De eerste keer dat wij elkaar hebben ontmoet voor het coachen was op neutraal terrein, dit vond ik een goede beslissing van je omdat we elkaar wel kenden, maar niet heel goed. Het geeft aan hoe professioneel je omgaat met de situatie en en dat jij het belangrijk vindt, dat er vertrouwen is. 

Je stelde je bij het eerste gesprek open op en stelde vragen die open waren. Je hebt mij eerst alles laten vertellen en kwam later pas terug op dingen. Heel prettig, omdat je niet altijd meteen een oplossing wilt maar soms ook je verhaal kwijt. Je hebt de dingen eruit gepakt waar het om ging en dat vind ik heel knap. Tijdens het wandelen, wat ik persoonlijk nog prettiger vond kwam je terug op de dingen die we hadden besproken en vroeg hoe het was gegaan. Je hebt een goed inlevingsvermogen en geeft ook aan dat de dingen die ik zei niet gek waren, dan voel je je wel gehoord. Je bent een eerlijke vrouw met kennis van zaken, je geeft eerlijke tips en adviezen.

E. Smid

----------


Het coachtraject heeft voor mij meerwaarde gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Twijfels die ik had zijn door jou weggenomen en hierdoor ben ik zekerder van mijzelf. Ik kan hierdoor mijn werk beter en rustiger uitvoeren zonder dat er een lastige, al dan niet vervelende situatie ontstaat. Van te voren was ik enigszins kritisch over een coachingtraject en dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar het heeft mij dus zeker geholpen. Ik vond het prettige gesprekken vanwege het open karakter en je gaf mij vertrouwen om dingen te delen. Nadat ik je benaderd had en na het eerste gesprek viel er al een last van mijn schouders.

Ruben

-----------


Ik heb het coachingtraject als bijzonder ervaren. De drie gesprekken die we hebben gevoerd hebben best veel teweeg gebracht en hebben mij ook echt verder geholpen in mijn zoektocht naar meer kwetsbaarheid en rust in mijn hoofd. Ik merk dat ik mijzelf beter kan verplaatsen in anderen en dat ik beter op de juiste momenten mijn kalmte kan bewaren. De manier waarop je mij hielp heb ik als zeer prettig ervaren. De tijd tussen de afspraken was voldoende voor mij om alles te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan.

Dianne

----------


Ik vond het prettig dat je tips gaf over hoe ik met bepaalde situaties kan omgaan. Jij liet mij zelf nadenken. Ik heb het als een prettige coachvorm ervaren. Er wordt naar je geluisterd en door de vraagstelling zelf eigenlijk de oplossing bedenken. De tips die je meegaf waren waardevol. Jij hebt een rustige uitstraling en neemt echt de tijd.

Lianne

-------------


Ik had voor jou gekozen omdat je verhaal mij aansprak, zoals je je voorstelde en je manier van werken. Je luistert goed en stelt kritische vragen. Je spiegelt de antwoorden waar nodig. Je bent een prettig persoon die een duidelijk doel heeft om je te helpen. Ik merkte ook dat jij hier veel plezier aan beleeft en energie van krijgt.

Barbara

----------------


In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik me bij een coachinggesprek moest voorstellen. Maar ik ben blij dat ik er blanco ingegaan ben. Het gesprek liep heel natuurlijk en Angelique stelde me erg op mijn gemak. Gedurende het gesprek kwamen er verschillende onderwerpen aan bod waar ik in het dagelijks leven, zowel in werksfeer als privé, tegenaan liep. Ik ben erg blij dat ik in gesprek ben gegaan met Angelique. Er zijn namelijk nog veel situaties waarin ik teruggrijp op de tips die ik van Angelique heb meegekregen.

Janine

---------------


De gesprekken met Angelique hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven, zowel privé als in mijn werk. Ze heeft mij geholpen stappen te zetten die ik alleen niet durfde te zetten, en om aan de slag te gaan met dromen over de toekomst. Ik had ook een erg goede klik met Angelique waardoor de gesprekken meteen

heel vertrouwd voelden.

Marin

-----------------


Het coachtraject heb ik als zeer waardevol ervaren. Angelique kan door goed te luisteren het hele verhaal wat je vertelt in kernachtige zinnen samenvatten. Dit doet ze door op het juiste moment vragen te stellen waardoor ze toetst of het beeld wat ze gekregen heeft, klopt met wat jij vertelt. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. In mijn situatie werden hierdoor flinke stappen gezet. Ik kon ook gedragsveranderingen toepassen doordat zij de gave heeft om goede praktische voorbeelden te geven hoe ik reageer in situaties en welke opties je hebt om anders te reageren. Hiermee houd ze je op een respectvolle manier een spiegel voor. Angelique heeft voor mij moeilijke situaties anders leren aanpakken. Ook heeft ze een een oprechte belangstelling voor jou als persoon en weet ze goed te benoemen wat jij op dat moment nodig hebt.

Ruud

-------------


Je luistert heel goed en je vraagt op een fijne manier door. Daardoor weet je ook tot de kern te komen.

En je hebt het mij zelf in te laten zien. Ook zette je me aan om daar ook zelf in te geloven. Voor mij werkte het dan ook heel goed om wat voorbeelden en actiepunten voorgelegd te krijgen. Mogelijkheden die ik zou kunnen doen. Daar heb je me heel goed bij geholpen. Je liet me vrij om daar zelf keuzes in te maken. Maar ook opmerkingen (waardoor ik ervan bewust werd) bv ‘geef die persoon niet zoveel aandacht, maak het niet groter dan het is’.

Sjoukje

---------