Mijn naam is Angelique Jutte en ik coach vrouwen en mannen van 45+ in de natuur. Rond deze leeftijd ben ik mij gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat ik er behoefte aan had om mijn grenzen beter aan te geven, mijzelf meer te laten horen en echt zichtbaar te zijn voor anderen.


In gesprekken werd ik snel in vertrouwen genomen en anderen voelden zich gehoord en gezien bij mij. Door vragen te stellen en te spiegelen, maakte ik de ander bewust van wat ik zag en hoorde. Dit gaf ook nieuwe inzichten.


Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe fijn het is om samen met een coach situaties te bespreken en dat je door de vragen die hij/zij stelt andere inzichten en oplossingen ontdekt. Door mijn eigen coachtraject heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt, meer zelfvertrouwen en balans gekregen en sta ik steviger in het leven.


Om handvatten te krijgen ben ik begonnen met een opleiding tot Coac, de opleiding Natuurcoachen bij Innersteps en aansluitend de Opleiding Familie-en organisatieopstellingen. Coachen in de natuur helpt je om meer in beweging te komen en de natuur spiegelt je. Het is een ideale manier om tot rust te komen, je gedachten even los te laten en mogelijkheden en kansen te zien.


Wat is jouw verhaal is en wat beweegt jou? Ik nodig je uit om samen te kijken naar wat er nodig is om jou weer in balans te brengen, meer zelfvertrouwen te geven en steviger in het leven te laten staan.


Wil jij weten hoe coachen in de natuur

een positieve bijdrage kan leveren aan jouw coachvraag?