Aanbod coachtraject


Bewust zijn-traject à €540,=

Dit traject bestaat uit: 1 gratis telefonisch consult, 4x natuur-/ wandelcoaching, 1x doe-opdracht, 2x e-coaching.


Bewust online-traject à € 500,=

Dit traject bestaat uit: 1 gratis live kennismakingsgesprek, 5x e-coaching en 2x doe-opdracht.


Bewust opstelllen-traject à € 360,=

Dit traject is gericht op het krijgen van inzicht in het ontstaan van jouw overlevings-strategieën en hoe deze patronen kunnen worden doorbroken. We ontmoeten elkaar 4x live om oefeningen te doen. 


Van jou verwacht ik een actieve houding, de wil om aan je persoonlijke doelen te werken en hiervoor eigenaarschap te nemen.


Coachtraject

Tijdens het traject kom je tot nieuwe/andere inzichten. Deze inzichten zetten we om naar "actie". Met andere woorden: wat kan je morgen anders doen om te bereiken wat jij wilt? Dit geeft je meer invloed en regie over je eigen leven. 


Natuurcoachen

Al je zintuigen worden maximaal gebruikt en geprikkeld. De geluiden, de kleuren, de geuren en de wind langs je huid, het draagt allemaal bij aan een groter bewustzijn van jezelf. Je komt je bewust van jezelf. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en geeft oplossingen. Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel. In de natuur krijg je vaak verrassende ingevingen die je in een kantooruimte niet krijgt


Wandelcoachen

Al wandelend pakken we jouw persoonlijke vraagstukken aan. Het brengt je snel en gemakkelijk in beweging, hiermee onstaat er ook beweging in jouzelf. Buiten zijn helpt qua ontspannen voor jouw lichaam en geest. Dit draagt bij aan het krijgen van diepere inzichten en gevoelsbeleving. Door te lopen en te praten worden ook je hoofd en lichaam met elkaar verbonden en dit brengt verandering bij jou tot stand qua verstand en gevoel. Bijkomend voordeel is dat door wandelen dopamine en endorfine worden vrijgemaakt in je lichaam waardoor je je lekkerder in je vel komt te zitten.


E-coachen

Dit is een coachtraject dat via e-mail, whatsapp, MS-Teams of Zoom wordt gedaan. De frequentie en het aantal gesprekken hangen af van jouw persoonlijke wensen. De voordelen van e-coaching zijn vooral dat deze vorm zowel voor jou als voor mij flexibel is qua tijd. Reizen en (werk-) tijdverlies hebben we niet. Ik geef er wel de voorkeur aan om elkaar te ontmoeten voor het kennismakingsgesprek.


Wil jij graag een coachtraject volgen, maar wil je geen tijd verliezen aan reizen? Kies dan voor een e-coachtraject, deze afspraken zijn makkelijk te plannen. Op ieder moment dat het jou uitkomt, kun je een bericht naar mij schrijven. Dat is soms ook makkelijker dan praten. Ik wissel telefonische en online meetings graag af met e-mail en soms face-to-facegesprekken. Dit is allemaal mogelijk bij e-coaching. Ik onderzoek graag met je wat je wilt bereiken.


Veel gestelde vragen:


Wat moet ik aantrekken of meenemen?
- Stevig schoeisel dat vies mag worden
- Regenkleding (indien regen is aangekondigd)
- Wat te drinken en eventueel wat snacks
- Comfortabele kleding geschikt voor betreffend seizoen
- Een notitieboekje voor jezelf - optioneel


Waar vinden de sessies plaats?

Mijn werkgebied is regio Utrecht en ik werk voor wat betreft het wandelcoachen/natuurcoachen vanuit:
Amelisweerd tussen Bunnik en Utrecht en de Kaapse bossen in Doorn

Bij coachen op een andere lokatie worden, in overleg, reistijd en reiskosten € 0,19 per km in rekening gebracht. 


Wat als het slecht weer is?
De sessie gaat door ook bij een beetje regenachtig en koud weer. Zorg daarom dat je goed gekleed bent. Alleen bij storm, stortregen of erge kou (vanaf 0 graden) wordt de sessie tijdig afgelast. Over het weer hebben we geen controle, over een goede voorbereiding wel :-)

Kan ik een sessie op de dag zelf afzeggen?
Ben je verhinderd? Zeg dan de afspraak minimaal 24 uur van te voren af. Dan breng ik niets in rekening. Bij afmelding binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.